Soms is een hek lastig of zelfs onmogelijk. Dan is een wildrooster aanschaffen een slim idee. In principe weren wildroosters:

  • Wilde zwijnen
  • Edelherten
  • Damherten
  • Reeën

Omdat het rooster uit ronde staven bestaat, en omdat vee grotere hoeven heeft, hebben die dieren geen belemmering met het rooster dus een vrije doorgang. Anders zit dat met een veerooster, deze heeft geen ronde staven als rooster maar een rooster van strippen metaal, dan kan niet één dier de oversteek maken. Lees in deze tekst over wildroosters van goede kwaliteit die zeer effectief werken bij het weren van wild.

Stevig verzinkt staal met een betonnen onderbak

Bij hbatotaal.nl een wildrooster aanschaffen is kiezen voor degelijk en duurzaam. Over het wildrooster kan een vrachtwagen rijden, en het is bestand tegen vorst en elementen zoals sneeuw en regen. Een wildrooster van hbatotaal.nl voldoet dan ook aan iedere norm zoals NEN en KOMO. Tegenvallers in het product, zoals corrosie en betonrot, is daardoor uitgesloten. De wildroosters zijn degelijk en duurzaam, jarenlang zal het ongewenste dieren van het erf weren. Bij hbatotaal.nl hebben ze meer dan enkel vee- en wildroosters. Op de site staan afbeeldingen van andere producten van goede kwaliteit waar je dieren mee kan weren.

Gelijk een goed wildraster ernaast

Over het algemeen is naast de weg de berm. Dit mag geen sluiproute vormen voor wild om toch doorgang te vinden, en daarvoor is wildraster van crapalgaas een goede wering. Zelfs klein wild zoals dassen en hazen zullen je erf niet betreden. Het bedrijf hbatotaal.nl heeft meer in het assortiment dan crapalgaas. Het is zomaar een voorbeeld van een goede kering tegen ongewenst wild naast het wildrooster. Er zijn verschillende soorten hekwerken, en deze kun je niet alleen bij hbatotaal.nl kopen, maar zij kunnen het ook plaatsen. Tezamen met een wildrooster aanschaffen is het erf volledig af te sluiten tegen schadelijk wild. Vele tevreden klanten gingen je voor.