pexels-jozef-fehér-1633522

Als je een hond hebt als huisdier heb je het vast wel eens meegemaakt: je wilt er een weekendje tussenuit zonder je hond of je hond is niet geschikt voor de accommodatie waar je heen gaat. Dit is natuurlijk lastig en je zult je hond dan ergens kwijt moeten voor dat weekend. Er zijn naast familie of vrienden nog genoeg mogelijkheden om je hond een fijne plek aan te bieden in de periode dat je weg bent. Zo heb je hondenpensions met basisvoorzieningen en luxe honden resorts. In deze blog vertellen wij je meer over hondenpensions.  

Wat is een hondenpension?

Wanneer je een langere periode weg bent van huis kan je je hond naar een hondenpension brengen. Dit is eigenlijk een soort van hotel voor dieren en variëren van klassieke hondenkennel tot dieren resorts. Hieronder vertellen wij je meer over de voordelen hiervan.

Wat zijn de voordelen van een hondenpension?

Een hondenpension in IJsselstein of een hondpension in Utrecht brengt veel voordelen met zich mee voor jou en je hond. Zo is er genoeg aandacht voor de hond en heeft hij social contact met andere honden en mensen, is hij lekker veel buiten aan het bewegen, bevindt de hond zich in een professionele omgeving, is er een duidelijke draagstructuur voor je hond en is er goed eten en medicijnen aanwezig.

Wat kost een hondenpension?

De prijs verschilt per hondenpension en wordt mede bepaald door de locatie. De kosten beginnen meestal vanaf 10 euro per dag, dit is wel een basisprijs en bevat dus geen extra’s.