Wil je echt resultaatgericht aan de slag met een positieve hondentraining? Maak dan kennis met hondentrainingen aan huis. Waarbij je op een efficiënte manier kennismaakt met positief trainen of de clickertraining. Ben jij er klaar voor? Lees snel verder.

Ben je op zoek naar een hondentrainer Utrecht? Dan heb je die nu gevonden. Een hondentrainer die je helpt bij vragen, specifieke trainingen als wandelen zonder trekken, naar je toekomen als de hond los loopt of wanneer een hond tegen visite aanspringt. Het zijn zomaar wat voorbeelden omdat er natuurlijk veel meer is waarbij jij misschien wel wat hulp kan gebruiken. 

Wat je wilt trainen of waarmee je geholpen wil worden bepaal je helemaal zelf. De hondentrainer zal hier gedurende de trainingen vorm aan geven. Waarbij jij en je hond volop aandacht krijgen en er tijd is voor vragen die je hebt of waarmee je zit. Zo zal er altijd worden gedacht in oplossingen en krijg je handvatten om echt stappen te maken. 

Om een hond te trainen moet natuurlijk eerst duidelijk zijn waarom een hond het doet. Je wilt er op lange termijn natuurlijk ook veel profijt van hebben. Dus niet de quickfix methode waarbij iets niet opgelost is maar je het alleen verplaatst. Nee, een gerichte training waarmee je de hond echt wat leert om uiteindelijk verder te komen. 

Een gerichte privé hondentraining.

Een privé hondentraining kan een weloverwogen en bewuste keuze zijn. Omdat je volledig aandacht wilt tijdens de training. Je hebt veel vragen waarop je een antwoord wilt. Maar misschien ook omdat je niet zit te wachten op het aanleren van trucjes maar aan de slag wil met de ontwikkeling van een hond in zijn eigen omgeving op alledaags vlak. 

Dan zit je met een gerichte privé hondentraining zeker goed. Je kunt zelf kiezen met welke praktische zaken je aan de slag wil. Je kan denken aan wandelen zonder trekken of wat je moet doen als je een andere hond tegenkomt en je hond verliest zijn volledige aandacht voor je. 

Een gerichte privé training bij jouw privé hondenschool Utrecht kan dus over alles gaan. Het is maar net waar je prioriteiten liggen. Waarbij het feit dat je naar een privé training zoekt al genoeg reden is om eens contact op te nemen. 

De ervaring is dat je met een privé hondentraining meer bereikt en met een beter gevoel achterblijft. Omdat je een gerichte training krijgt, er 100% aandacht voor hond en baas is en je op het tempo van de hond kunt trainen wat jij belangrijk vindt.